На сольному концерті ILLARIA зізналася, що їй подобається бути «білою вороною»!

1883
просмотр(ов)

5/5 - (1 vote)

«Мені часто говорять, що етніка – це не формат, а мені так подобається бути не форматом! Не хочу бути форматом, хочу бути білою вороною, адже біле відтіняє сіре!» – цитата зі сцени.

Днями в одному з кращих концерт-холів столиці «Caribbean Club»  ILLARIA виступила з великим сольним концертом. Загадкова етно-співачка представила свою нову програму “СИЛА”. Артистка вкотре дивувала глядачів своїми фантастичними образами, захоплюючими вокальними візерунками та абсолютно свіжим саундом.

Завдяки оновленому складу музикантів, стильним сучасним аранжуванням та еклектичним поєднанням вокальних прийомів слухачі мали змогу відчути справді нове звучання етніки.

Казкові жіночні образи від Анастасії Іванової, атмосферна сценографія, потужне музичне наповнення та енергетика самої співачки цілком відповідали основній тезі шоу: «Сила в гармонії».

І справді, гармонійними здавались навіть неочікувані переходи з української мови на грецьку, кримськотатарсьу і англійську, з теми ангелів до відьом, з сакрального шепоту до експресивних вигуків та експерементальних шалених ритмів.

Lounge, D&B, R&B, soul, dream pop, pop rock,tropical house та навіть транс – як в калейдоскопі змінювали одне одне, при цьому органічно поєднуючись з фольклорними мотивами у голосі та інструментах.

Зовсім по-новому пролунали хіти: «ILLARIA», «I`m Alive», «Не відпускай», «Світ належить мені», «Тhank You For My Way».

Не обійшлося цього разу і без прем’єр та зіркових дуетів. Народну кримськотатарську пісню та на українську «Цвіте терен» ILLARIA виконала разом зі співачкою і  ведучою телеканлу «АТR» Аліє Хаджабадіновою. А свою візитівку, композицію «Вільна» заспівала з юною учасницею проектів «Яскаві діти України» та «Голос.Діти» Поліною Пісарцовою.

У фіналі вечора на публіку чекав іще один сюрприз –  ILLARIA заявила про відкриття власної вокальної майстерні та запросила на сцену своїх учнів, з якими заспівала кавер-версію пісні «Країна мрій»

На останок співачка виконала «на біс» із залою пісні «СИЛА» та отримала море овацій, квітів і подарунків.

Послухати та привітати з десятиліттям творчості улюблену співачку прийшли  друзі, рідні,  прихильники, а також знані  митці та колеги, серед яких: відома дизайнерка Анастасія Іванова, майстри нішевої парфумерії Богдан Зубченко та Влад Зварич, фіналістка «Sanremo Junior 2017» Дар’я Москаленко, солістка балету Національної опери Олена Горшунова, заслужена артистка України Анжеліка Рудницька, Народний артист України Юрій Рибчинський та багато інших.

Невдовзі  ILLARIA планує представити теле-версію концерту «СИЛА» та відправитись у однойменний тур містами України та зарубіжжя.