ILLARIA презентувала пісню для участі у Національному відборі пісенного конкурсу “Євробачення 2018”

1520
просмотр(ов)

5/5 - (1 vote)

Пісня “Сила” була написана самою співачкою спеціально для цьогорічного конкурсу.

ILLARIA  вирішила втретє брати участь у Національному відборі, аби гідно представити країну на європейській сцені та своїм прикладом довести, що величезне бажання і віра у власні сили можуть допомогти людям долати труднощі, сприймати себе таким, як є і робити світ кращим!

‹‹Своєю піснею я  хочу надихнути людей повірити у себе і свою перемогу над життєвими труднощами, адже “Переможець – не той, хто ніколи не програє, а той, хто ніколи не здається! Цього року я знову вирішила взяти участь у Національному відборі, бо відчула, що саме така пісня має представляти цього року нашу країну!

Наші предки вважали, що гармонії  можна досягнути, встановивши зв’язок енергій неба, землі  та власної внутрішньої сили.

Моя пісня є сучасною інтерпретацією цієї  давньої мудрості. Саме тому у звучанні поєднані наші давні  етнічні мотиви з актуальним електронним саундом. Сакральні музичні інструменти, такі, як кобза, цитра, колесна ліра, дримба, сопілки та кавали звучатимуть в оздобленні потужних переможних ритмів.

А двомовний текст дозволяє  одночасно донести до українців та європейців головну ідею – “всі люди різні та  особливі, кожен з нас може відчути в собі ВЛАСНУ силу, щоб боротися за свої принципи,  здійснювати мрії і жити вільно на “повні груди›› – говорить співачка.

Почути пісню “СИЛА” наживо і проголосувати за виступ ILLARIA під номером “8” українські глядачі  зможуть вже 17-го лютого. Саме у цей день о 19:00 у прямому ефірі “СТБ” і “UA Перший” відбудеться другий півфінал Національного відбору міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2018”, за результатом якого визначиться друга трійка фіналістів.

Нагадаємо, що ILLARIA вже двічі ставала фіналісткою Національних відборів “Євробачення” у 2014-му році з драматичною композицією “I’m alive” та у 2017-му – з романтичною баладою “Thank You For My Way”.

Та за думкою багатьох критиків, цьогорічна конкурсна пісня “СИЛА” більш автентично передає творчість авторки і має всі шанси на перемогу!