Фестиваль індустрії краси «Дзеркало моди» у Львові!

3051
просмотр(ов)

Rate this post

Як дізнатися всі beauty-тренди та новинки сезону за 3 дні? Ми знаємо! Та чекаємо Вас на Фестивалі 7-9 червня !  Адже  “Дзеркало моди” – це масштабна професійна подія світу індустрії краси!

8 фактів про «Дзеркало моди»:

  1. В м.Львів Фестиваль проходить вже в 10-те! И кожного року стає найбільш масштабним бьюті-проектом  в Західній Україні.
  2. 2017 року ми чекаємо Вас у ВК «Південний- Expo» ,у величезному і  сучасному, комфортному  виставковому  комплексі!
  3. Близько 150 компаній-учасників з усіх напрямів індустрії краси.
  4. 800 ТМ з косметології, перукарському мистецтву, нігтьової  естетики ,нарощуванню вій , корекції та моделюванню брів, косметології, масажу та багато іншого!
  5. Кращі майстри України та СНД ,ТОП-технологи ТМ будуть проводити більше 200 відкритих, абсолютно БЕЗКОШТОВНИХ  майстер-класів
  6. Останні новинки, акційні пропозиції та знижки до 70 %
  1. Національний Чемпіонат Західної України «Золотий Лев» (для візажистів, перукарів, майстрів нігтьового сервісу, нарощення та декорування вій).
  1. – Закриті майстер класси від зіркового стиліста , головного візажиста ТМ «Loreal» SLAVA ЧАЙКА! Шоу-програма від TICO PROFESSIONAL- “NIOTON PREMIER TOUR”, Форум з шугарингу/депіляції, Фестиваль-форум “BROW-FEST” та серія майстер-класів з нігтьової естетики!

На Фестивалі «Дзеркало моди» Ви поринете в атмосферу світу краси! Знайдете нових партнерів, клієнтів та друзів, протестуєте новинки , а також останні  розробки! А також на Вас чекає грандіозний beauty-розіграш!

І це звичайно ще не все…)

Детальна інформація http://bit.ly/zerkalom_lv

Безкоштовне запрошення http://bit.ly/priglasitelnuy_lv