Фанатка запросила Джамалу на каву: чому співачка не змогла відмовити

2058
просмотр(ов)

5/5 - (1 vote)

Зірка «Євробачення – 2017» співачка Джамала прийняла запрошення піти поспілкуватися у неформальній атмосфері від своєї прихильниці.

Вона принесла на зустріч альбом зі своїми піснями та абсолютно позитивний настрій на цілих 2 години. Про це розповідає прихильниця творчості співачки Таня Полєтаєва.

Зустріч відбулася у рамках соціального проекту «Кава милосердя»

Це аукціон побачень з українськими селебрітіз. Соціальний проект направлений на допомогу українській режисерці Марині Гришай. Жінка лауреат Канського фестивалю, їй єдиній дозволили знімати концерт Armin Van Buuren.

Проте, зараз режисерка потребує допомоги. І її вирішили підтримати популярні українські лідери думок. Взяти участь вирішив лідер гурту KOZAK SYSTEM Іван Леньо. Музикант розповів, що на побаченні за кавою розповість багато цікавого, що не ввійшло в офіційні інтерв’ю. Наприклад, як-от про те, що у нього була закахона Джамала.

Приєднався також і Женя Галич. Фронтмен, учасник Євробачення в Україні теж хоче піти на зустріч з одним зі своїх фанатів. Женя може розповісти про свій досвід роботи на радіо та на телебаченні, а також секрети того, як поєднувати роботу у шоу-бізнесі та виховання двох дітей.

Піти на побачення можна лише до 11 липня. Тож поспішайте, переходьте за посиланням і ваші емоції від зустрічі неодмінно допоможуть Марині одужати.