Як зібратись на побачення лише за годину? 4 кроки до ідеального образу!

3338
просмотр(ов)

Rate this post

Літо вже зовсім близько. І, як відомо, спекотна пора року завжди багата на раптові події та неочікувані пропозиції повечеряти в романтичному місці. От тільки питання: як у шаленому літньому темпі знайти час причепуритись? Насправді, для вирішення цієї проблеми тобі знадобиться не більше години!

Крок перший – ревізія гардеробу.

Для цього етапу у тебе в запасі є 15 хвилин. Підбери яскраве, літнє плаття або модні у цьому сезоні широкі брюки з шифону чи віскози, доповни образ світлою блузою «оверсайз» і мінімалістичними прикрасами. Якщо ж хочеш бути максимально модною, то цього сезону колір номер один – фіолетовий та пурпуровий. Можеш зробити з його допомогою акцент у своєму образі.

Крок другий – ідеально гладка та чиста шкіра.

Вже не одне соціологічне опитування чоловіків довело, що в першу чергу вони звертають увагу на стан шкіри та волосся жінок. Для стану матової та здорової шкіри вам не знадобиться записуватись до косметолога, а потрібно завжди мати три засоби у ванній кімнаті. Знімаємо «старий» макіяж за допомогою міцелярної води від Nature.med і ваше обличчя відразу чисте та без зайвого блиску. Після вмиваємось гелем проти чорних цяток і фіксуємо наш догляд зволожуючим кремом на основі авокадо та мигдалю. На цей етап ми витратили ще 10 хвилин і тепер можна приступати до макіяжу.

Крок третій – підкреслюємо природню красу.

Вимальовувати нове обличчя на своєму – точно найгірший варіант для романтичного побачення. Вирівняйте тон і додайте рум’янцю. Зафіксуйте брови гелем і підкресліть вії. Додайте ненав’язливий колір помади – персиковий або ніжно-рожевий. І не забудьте про парфуми. До речі, чоловікам найбільше подобаються солодкі аромати. Після цього етапу залишається ще цілих 20 хвилин.

Крок четвертий – зачіска.

Ми вже розповіли, що чоловіки завжди звертають увагу на волосся жінки. Тому чисте та доглянуте волосся – те, що треба. 20 хвилин цілком достатньо, щоб зробити легкі, романтичні кучері. Збери волосся у хвіст, розділи його на 8 прядок і підкрути їх плойкою, зафіксуй лаком і ти готова підкорювати сьогоднішній вечір.

Тепер не забудь посміхатись та насолоджуватись вечором. І головне – будь собою! Не бійся розповідати, що любиш вихідними подивитись мультики разом з морозивом, адже саме це робить тебе особливою!